Mudo Academy tecknar kollektivavtal i Almega.

Jag känner oerhörd stolthet över att vara den första kampsportsklubben att teckna kollektivavtal.

Kampsport har ökat stort i popularitet men ses fortfarande av många som något våldsamt som ägnas i källarlokaler. Och till viss del är det fortfarande sant.
Det är upp till oss kampsportsentreprenörer att fortsätta jobba seriöst och visa att vi är minst lika bra som vilka andra företag och arbetsgivare som helst.
Med medlemskapet i Almega får MUDO Academy näringslivet som samarbetspartner och kollektivavtalet kommer hjälpa oss att locka seriösa och duktiga medarbetare som delar MUDO Academys framtidsvision!

 

Läs mer på Almegas hemsida. Första Taekwondoklubben med kollektivavtal

Nya svartbältare

MUDO Black Belt Camp Sommar 2017 blev en stor succé som lockade över 50 röd- och svartbältare där den yngsta deltagaren var 8 år och den äldsta 52 år från MUDO klubbarna i både Sverige och Finland.
Lägret avslutades med avancerad gradering där CheukFung ManOliver Österlund och Vincent Chang-Kin Liu gick upp till 2 Dan och Mikael Österlund till 3 Dan. Samtidigt fick klubben fem nya svartbältare hos Magnus NordgrenNiklas TembertStephan Mannerfelt , Charles Apelgren och Filip Sandström.

Svartbältesaspiranterna som under lång tid svettats mycket, tränat hårt och drabbats av skador längs vägen, presterade nu sina bästa och utförde fantastiska krossar med snurrsparkar, tunga rundsparkar på 10 cm och imponerande fingertoppskrossar!

Ett Stort Grattis till alla som gick upp ett steg till på det svarta bälte och alla som nu tog sitt svarta bälte!

EM brons till Johanna

Johanna Lim Falk tar brons på Universitets EM 2017

Tisdag 25 juli 2017 skrev Johanna Lim Falk historia när hon tog brons på Universitets EM i Portugal.

Johanna som studerar på Handelshögskolan i Stockholm är MUDO Academy instruktör och tävlar för Team Academy.

I Sverige är hon obesegrad svensk mästarinna och 2010 vann hon Nordiska mästerskapen som den yngste junioren genom tiderna. Under ett års utbytesstudier 2013 i England kom hon 3:a i brittiska mästerskapen. 2015 kom Johanna på 5:e plats efter att i kvartsfinalen blivit utslagen av vinnaren.

Med bronsmedaljen skriver Johanna historia som den förste svensk som tar en EM medalj!

NTA Nacka – Nya lokaler till hösten

Nacka Taekwondo lockar allt fler!

För att kunna ta emot alla som vill börja flyttar NTA Nacka till hösten till fina kampsportslokaler på Ormingeplan 2 och får både bättre träningsmiljö och fler tider.

Vi fortsätter satsningen med träning för hela  familjen på lördagar och ökar med mer träning i Sporttaekwondo för alla som vill fördjupa och tävla i både Kamp och Poomsae.

 

Nyhet! MUDO Sundbyberg

MUDO Academy växer till hösten 2017!

MUDO Academy öppnar upp två nya ställen till hösten 2017.  MUDO Campus Manilla på Djurgården och MUDO Sundbyberg.

MUDO Sundbyberg kommer ges i Friskis & Svettis nya lokaler i Chokladfabriken på Löfströms Allé 5.

Träningsdagen är lördagar med start 26 aug.

Instruktör blir MUDO Academys populära barntränare Sabumnim Alex Lagos.

X