Kampsport i Världsklass!

MUDO är Sveriges enda träningsföretag inom Taekwondo, självförsvar & fitness och står för högkvalitativ, innehållsrik och effektiv träning för människor som ställer höga krav.

Vårt unika träningskoncept “MUDO Taekwondo”, har skapats av Kwanjangnim Ji-Pyo Lim som har mer än 30 års erfarenhet. Instruktörerna är handplockade och välutbildade.

Fart, lek och motorisk träning tillsammans med den viktiga disciplinträningen för de minsta.
Fartfylld och dynamisk träning för ungdomar.
Rolig och annorlunda motionsträning som ger en effektiv helkropps träning för vuxna.
MUDO Taekwondo är österländsk traditionell kampsport i symbios med västerländsk nytänkande. Vi ger en allsidig och effektiv träning för alla oavsett förkunskaper som skräddarsys individuellt för den enskildes nivå och behov.

Vad är MUDO Taekwondo?

Mudo är ett historiskt koreanskt begrepp som betyder Kampens Väg eller Krigarens Väg och uttalas “Moo-då”

”Mu” står för kamp eller strid och ”Do” betyder vägen, dvs. moralen och livsfilosofin i stridskonsten. Mudo har, än idag i Korea, en positivt laddad mening som står för hög moral, god fysik och medmänsklighet.

Taekwondo betyder fotens och handens väg. En urgammal koreansk stridskonst som bygger på mental träning och självdisciplin. Taekwondo lär oss ödmjukhet, koncentration, respekt och ger fysiskt och psykiskt välbefinnande med ökad livskvalitet och självförtroende.

MUDO tränar Taekwondos samtliga element; Teknik-, självförsvar- och modern olympisk sport Taekwondo.

Vem kan träna MUDO?

Taekwondo är en kampkonst där man kan träna som motionär eller som elitidrottare. Alla kan träna på sin nivå oavsett ålder, kön och förkunskaper. Träningen ger kroppen styrka, förbättrar koordinationen och balansen, ger smidighet och stärker självförtroendet. Den breda träningen ger stora möjligheter att anpassa träningen beroende på ålder, styrka och kunskapsnivå.

Barnträning är Fartfylld, Lekfull och Grovmotorisk träning tillsammans med den viktiga fokusträningen för de minsta.

Ungdomar erbjuds Fartfylld, Dynamisk och Kul träning.

Vuxna erbjuds ett brett utbud av Rolig och Utvecklande motionsträning tillsammans med en Effektiv Styrke- och Konditionsträning.

Vi arbetar kontinuerligt på att utveckla träningen till den moderna människans krav och behov.

Börja träna!

MUDO leder utvecklingen inom Taekwondo och kampsportsfitness i Norden. Vårt mål är att finnas i hela Sverige som ett naturligt träningsalternativ för alla svenskar.

Det är aldrig försent och det behövs varken träningserfarenhet, förkunskaper eller speciella fysiska förutsättningar. Alla från 3 år kan börja!

Läs mer om våra olika grupper och träningsformer och anmäl dig till en provträning idag, det är gratis och helt utan förbehåll!