Uppdatering – Odenplan Schema

Under pandemin har vi på MUDO prioriterat våra medlemmars och personal säkerhet. MUDO följer både nyhetsrapportering och myndigheternas riktlinjer och restriktioner och det är viktigt för oss att ge träningen på ett säkert sätt och att våra medlemmar känner sig trygga.

Pandemiläget gör att det kan vara svårt att planera in träningen. Passen har därför varierat i deltagarantal. Så för att du ska få bättre flexibilitet med större valfrihet och pass med större deltagardynamik, kommer vi från måndag 15 mars ge all vuxenträning genom bokning i MyClub.

Även de två sista passen på fredagar samt det sista passet på lördagar är bokningsbart. Lektionerna med en * stjärna i namnet behöver bokas i MyClub för att kunna delta.

Bronsmedlem
Nu har du inte längre en fast dag i veckan. Boka och träna tisdag ena veckan och torsdag den andra veckan. Du har dock fortfarande endast ett träningstillfälle/vecka. 

Bokar du in dig på två pass en vecka, kommer vi tolka det som att du önskar uppgradera ditt medlemskap och du kommer automatiskt att uppgraderas till silvermedlemskap.

Silvermedlem
Nu har du inte längre två fasta dagar i veckan och du behöver inte längre ta kontakt med oss för att hämta in ett pass du missat. Boka och träna upp till två dagar/pass i veckan. Du har dock fortfarande max två träningstillfällen/vecka. Det går inte att ”spara” missade tillfällen till veckan efter. 

Bokar du in dig på fler än två pass en vecka, kommer vi tolka det som att du önskar uppgradera ditt medlemskap och du kommer automatiskt att uppgraderas till guldmedlemskap.

Guldmedlem
Nu behöver du inte längre ta kontakt med oss för att hämta in ett pass du missat eller fråga om fler tillfällen. Boka och träna så mycket du vill på de pass som passar dig för din bältesnivå.

Klicka på nedan logo för att komma till Mina sidor

 
Villkor för bokning
Se nedan villkor för bokningarna. Vänligen hjälp till och boka av i tid om du vet att du inte kan träna, så att platser kan öppnas upp för dem som vill. Det finns tyvärr inga möjligheter att ställa sig i kö till fulla pass. När du har bokat dig, kan det ta 1-3 tim innan din bokning syns i kalendern i MyClub.

Missar du att boka av dig en gång, kommer din möjlighet till bokning att blockeras i sju (7) dagar. Du har möjlighet att låsa upp bokningen med en Swish på 100 kr. Kom ihåg att skriva ditt namn.

BOKNINGSVILLKOR

  •  Träningen ska bokas för att få plats.
  • Platserna släpps 10 dagar i förväg. Först till kvarn gäller.
  • Ev restplatser släpps kl. 10 på träningsdagen
  • Bokningen stänger 1 timme innan träningspasset
  • Om du EJ kan delta i träningen ska avbokning skickas till avbokning@mudo.se senast kl. 09 på träningsdagen.
  • Vid sen avbokning, låses all bokning i 7 dagar.

Upplåsning blockering
Blockering av bokning låses upp mot en kostnad.
Kostnad: 100 kr
Swish: 123 540 67 56
(Skriv ”Upplåsning + Namn”)