Börja träna

Alla kan börja träna på MUDO Academy. Du behöver varken speciella förkunskaper, fysiska förutsättningar eller träningserfarenhet för att börja, vi lär dig från grunden. Med vårt unika träningssystem hittar du den träning som passar just dig. Vi hjälper barnen att få självförtroende, ungdomarna att bli starkare och ger vuxna en kul och effektiv, styrke- och fitnessträning!

Vi erbjuder separata nybörjarkurser för alla från 3 år!*
(* Barnet ska vara tre år fyllda och blöjfri)

Medlemsnivåer & Priser
Medlemskapet betalas månadsvis. Bundet medlemskap tecknas som ett abonnemang på 12 månader och det obundna är ett medlemskap månadsvis med en månads uppsägningstid.
MUDO Academy erbjuder tre olika medlemsnivåer.

Nivå Obundet Bundet Detalj
Brons 590 kr
490 kr Basmedlemskap som passar nybörjare och elev som önskar träna endast 1 pass /v på en bestämd anläggning. Ingen möjlighet att hämta igen missad träning.
Silver 690 kr
590 kr Passar elev med minst ett gult streck och/eller elev som önskar träna 2 pass/v med möjlighet* att hämta igen missad träning på alla anläggningar.
Guld 890 kr 790 kr Obegränsad träning. Passar medlem som önskar maximal utvecklingstakt.
Guld CSN x 590 kr Samma villkor som för Guld. Endast för högskolestuderande med CSN-kort. (Endast Bundet) (Kan ej kombineras med Familjerabatt)
 * Ska meddelas och bokas genom info@mudo.se för att undvika stora grupper. 
Familjeträning Familjerabatt 50 %. Vi erbjuder 50% rabatt på inskrivningsavgiften. Kontakta oss på info@mudo.se för att ta del av denna rabatt.
Obundet Rörligt månadsmedlemskap med en månads uppsägningstid. Betalas månadsvis i förskott. Uppsägning senast 10:e i en månad, därefter fortsätter medlemskapet ytterligare en månad.
Bundet Avtal med 12 mån bindningstid. Efter 12 mån övergår medlemskapet automatiskt till obundet avtal med gällande prislista för obundet medlemskap. För ett nytt bundet avtal ska aktiv begäran göras senast 10:e i 11:e månaden. Betalas månadsvis i förskott. Inga frysningar.

Inskrivningsavgift
För nya medlemmar tillkommer en inskrivningsavgift på 990 kr. I avgiften ingår medlemskap i MUDO Academy International, en MUDO Taekwondodräkt, vattenflaska och gympåse (värde 760 kr).

Medlemsvillkor
När man blir medlem hos MUDO Academy accepterar och godkänner man MUDO Academys Medlemsvillkor. Vänligen läs igenom villkoren noggrant.

MUDO Medlemsavtal

Provträning
Till provträningen gäller t-shirt/top och shorts/långbyxor. Vi tränar barfota eller i speciella kampsportskor. Kom ihåg att ha med en vattenflaska.

Klicka på denna länk för att boka en provträning: Provträning