MUDO Odenplan

Tack till alla ni som kom på öppet hus och invigningen för att fira öppnandet av MUDO Odenplan!

Vår historia börjar 1975 då min far kom till Sverige för att starta Taekwondo.
1996 fick jag förtroendet att föra arvet vidare och expandera Taekwondon i Sverige. Vi var då i en källarlokal med plastmatta direkt på golvet. 
År 2000 gjordes första stora investeringen och vi flyttade till en stor lokal på Ringvägen på Södermalm. Nu fick vi mattor på golven men även denna lokal var i källarplan.

2011 sjösattes nya MUDO och vi har sedan dess växt med rekordfart. 

Framtiden
I början på 2018 öppnade vi Sveriges största Taekwondocenter i Nacka och med MUDO Odenplan öppnar vi vårt andra center, nu med ett komplett kampsportsutbud. Vi är idag 1500 medlemmar och vårt mål är att inom 5 år vara 5000 medlemmar med ett MUDO center i de fem största städerna i Sverige. 


Öppet hus
Söndagen den 3 November hade vi ett mycket välbesökt öppet hus i de nyrenoverade lokalerna, där barn, ungdomar och vuxna fick prova på de olika träningsformerna samt bevittna spektakulära uppvisningar av MUDO’s duktigaste elever och instruktörer.

Kampsport för alla
MUDOs ambition är att lyfta kampsporten från källarlokalerna till samma nivå som all annan träningsverksamhet såsom dans, yoga och gym. MUDO vill erbjuda en mötesplats för alla som vill få seriös träning i såväl traditionell kampsport med svart bälte som mål till att bara få en tuff och kul fitnessträning med välutbildade riktiga kampsportsinstruktörer.
Vi vill vara platsen där medlemmarna ska kunna träffa vänner, plugga, träna, äta eller bara hänga.


Invigningsfest
Lördagen den 10:e november hade vi officiell invigningsfest för MUDO Odenplan, besökarna bjöds på koreansk plockmat, DJ Simon Matsuyama spelade skivor, det bjöds på champagne och Taekwondo uppvisningar i världsklass.

Med denna krossteknik av Kwanjangnim Ji-Pyo Lim från invigningen 9:e november är MUDO Odenplan officiellt invigt!

Med MUDO Odenplan erbjuds äntligen Taekwondons hela bredd och fitnessträning för alla med kampsportsinstruktörer i världsklass!

Bilder från invigningsfesten