Ny medarbetare på kansliet

Från och med maj kommer kansliet på MUDO Academy att få förstärkning av Nicklas Bryntesson som kommer gå in i rollen som Administratör och Webmaster. Nicklas har, på deltid, jobbat hos oss på MUDO i några år med främst hemsidan men kommer nu gå in i en större och mer heltäckande roll.

Nicklas som gått ut Malmö Konsthögskola har en mycket bred kompetens inom IT och kommer arbeta med hemsidan, sociala medier och medlemsadministrationen.

Nicklas har vidare en lång erfarenhet av Taekwondo och startade sin Taekwondoresa redan 1991 för Grandmaster Lim och siktar på att ta sitt svarta bälte till hösten.


Har du några tankar kring din nya tjänst?

-Det ska bli otroligt spännande att gå in i den här rollen och verkligen kunna få arbeta med dom här frågorna med mitt fulla fokus.
MUDO Academy är i svensk kampsport ett unikt företag med den höga nivån på både träningen och servicen och det ska bli både häftigt och utmanande att ytterligare höja servicenivån för befintliga och kommande medlemmar.

Varför började du träna just Taekwondo?

-Jag började träna Taekwondo för dom häftiga snurrsparkarna och jag skulle nog vilja påstå att jag tycker det är lika kul att snurra idag som det var för 30 år sedan, fast det gick väl lite snabbare då…
-Men bara lite!

Några avslutande ord?

-Om ni har tips och förslag på förbättringar på våra digitala plattformar får ni gärna skicka ett mail till mig på nicklas@mudo.se så ska jag genast kika på det!